Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Bereczki Zoltán - Óévbúcsúztató


Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

2017. december 29. 16:00

Bereczki Zoltán Óévbúcsúztató akusztikus műsora December 29-én, pénteken 16 órakor Sztárvendég: Berki Artúr Jegyár: november 15-ig 2.990 Ft, november 16-tól december 17-ig 3.300 Ft, december 18-tól 3.900 Ft Gyémánt jegyek az első sorba: 3.600 Ft

Szervező: Infúzió Produkció
Helyszín: KÖSZI, 1105 Budapest, Előd u. 1.

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában”, zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.
A fiatal Bereczki kivételes tehetségét énektanára, Toldy Mária ismerte fel. 2001-ben végezte el az Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát és még ebben az évben megjelentette első szólólemezét „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt:
többek között fellépett a Magyar Televízió ’Csináljuk a fesztivált’ című műsorában, amelynek egyik sorozatát meg is nyerte, részt vett a TV2 ’A nagy duett’ című műsorában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is.
A Sztárban Sztár +1 kicsi műsorban is követhettük szereplését Berki Artúrral az oldalán, aki meghívott előadóként szerepelni is fog az Óévbúcsúztató koncert során.